Media Coverage

This list is compiled automatically with help of the nice people in Infomedia AS.

It contains links to publicly available news stories about our great research project. Links to paywalled articles and articles in print media are not shown.

Phương pháp mới xác định thành phần axit béo trong cá phi lê

Tepbac.com 23.01.2023 04:34
Công ty cá hồi hàng đầu của Na Uy đã phát triển một phương pháp nhanh chóng và...

Fast and Effective Measurements of Fatty Acid Composition in Salmon Fillets

ECO Magazine 09.01.2023 21:17
A RAMAN instrument is installed in one of Nofima's pilot plants. Here, the salmon fillet moves over the...

FAST AND EFFECTIVE MEASUREMENTS OF FATTY ACIDS IN SALMON FILLETS

Fish Focus 06.01.2023 05:02
Fast and effective measurements of fatty acids in salmon fillets

Fettsyresammensetning i laksefilet kan nå måles på sekundet

Matogmarked 05.01.2023 11:34
Det næringsrettede forskningsinstituttet Nofima har utviklet raske metoder for å kunne måle fettsyrene EPA og DHA i laksefileter.

Noruega: Desarrollan mediciones rápidas y efectivas de composición de ácidos grasos en salmón

Aqual.Cl 04.01.2023 10:49
El método se utiliza para medir parámetros como la grasa en los filetes de salmón, la grasa en...

Nå kan fettsyresammensetning i laksefilet måles på sekundet

Kyst.no 04.01.2023 08:35
I Nofima har vi utviklet metoder for raskt å kunne måle fettsyrene EPA og DHA i laksefileter.

Nofima devises new method to measure fatty acid composition in salmon fillets

The fish site 03.01.2023 07:59
The leading Norwegian salmon firm has developed a fast and effective way to measure the EPA and DHA...

Fast and effective measurements of fatty acid composition in salmon fillets

AquaHoy 03.01.2023 03:44
by Jens Petter Wold and Tiril Aurora Lintvedt, Nofima In Nofima we have developed methods to quickly measure...

Nå kan fettsyresammensetningen i laksefilet måles på sekundet

Nofima 02.01.2023 12:29
I Nofima har vi utviklet metoder for raskt å kunne måle fettsyrene EPA og DHA i laksefileter.

Nå kan sammensetningen av fettsyrer i laksefilet måles på sekundet

Forskersonen 16.12.2022 15:43
POPULÆRVITENSKAP: Norsk oppdrettslaks er en god kilde til de sunne fettsyrer.

Fatty acid composition in the salmon fillet can be measured in seconds

Sciencenorway 16.12.2022 15:11
SHARE YOUR SCIENCE: Norwegian farmed salmon is a good source of the healthy fatty acids, found in fatty...

Matforsyningen trues, men overvåking av husdyr kan gi mer effektiv produksjon

Forskning.no 17.08.2022 02:45
Norge importerer svært mye av fôret vi trenger til oppdrett og husdyrproduksjon. Men vi stiller sterkt på ny...

Norsk satsing på ny matteknologi

Nofima 11.08.2022 09:00
Globale private investorer investerer store summer i såkalt cellebasert landbruk. Det handler om en ny måte å produsere...

Slik lærer roboter å plukke de beste jordbærene

Forskning.no 25.07.2022 02:40
Hvis roboter skal ta over som jordbærplukkere, må de lære å plukke bærene når de smaker best. Nofima-forskere...