Media Coverage
This list is compiled automatically with help of the nice people in Infomedia AS.
It contains links to publicly available news stories about our great research project. Links to paywalled articles and articles in print media are not shown.
DigiFoods årsrapport 2023
Nofima 02.04.2024 13:35
Exactly how sweet is a tomato?
Sciencenorway 13.03.2024 11:32
Slik finner forskerne ut hva som er i maten uten å røre den
Forskning.no 19.02.2024 04:04
食のサーキュラーエコノミーに関わるスタートアップと研究プロジェクト ~フードロス削減のための重要技術「アップサイクル」の最先端~
Iza(イザ!) 19.10.2023 10:05
“This is the future of food research, a robot that can also measure components”
Sciencenorway 28.09.2023 22:00
– Dette er framtiden for matforskningen, en robot som også kan måle innholdsstoffer!
Nofima 28.09.2023 12:13
Noruega: Desarrollan mediciones rápidas y efectivas de composición de ácidos grasos en salmón
Food News Latam 26.07.2023 10:20
Enzymes can contribute to the development of nutrient-rich protein powder
Sciencenorway 26.05.2023 03:05
Kan vi bruke laser til å måle hva maten inneholder?
Forskning.no 23.05.2023 02:55
Can we use lasers to measure ingredients in food?
Sciencenorway 20.05.2023 02:59
Optiske sensorer kan måle innholdsstoffer i mat
Nofima 11.05.2023 05:29
Kartlegger egenskaper til ulike enzymer for å utvikle proteinpulver med toppkvalitet
Radio Nordkapp 10.05.2023 08:31
Blendhub will present at Food 4 Future a Food-as-a-Service platform to help food companies innovate anywhere in the world
AgriTechTomorrow.com 09.05.2023 12:34
Enzymer kan bidra til utvikling av næringsrikt proteinpulver
Forskning.no 05.05.2023 02:55
Håndholdt sensor skal måle kvaliteten på laks
Ny Teknikk 12.04.2023 09:04
Har laksen mye omega-3? En ny håndholdt scanner kan se hva fisken inneholder
Forskning.no 06.04.2023 03:00
Sensor-teknologi sikrer ostesmaken
Brønnøysunds Avis 09.03.2023 06:09
Nofima og Tine: Målet er at Norvegia alltid skal smake likt
Matogmarked 06.03.2023 08:54
Målet er at Norvegia alltid skal smake likt
NTB Kommunikasjon 06.03.2023 08:16
Denne sensoren skal passe på at osten alltid smaker likt
Forskning.no 06.03.2023 04:04